Olcsó fapados repjegyek

Olcsó fapados repjegyek

Kanári-szigetek olcsón

2017. február 23. - Zest

Tény, hogy a Kanári-szigetek nem tartozik a legolcsóbb úti célok közé. Ide soha nem fogunk eljutni 3 ezer forintos repülőjeggyel. Sajnos. Viszont vannak járatok amikre olcsóbbak a jegyek, mint úgy általában. Ezeket szedtem most össze.

A WizzAir 3 szigetre repül a Kanári-szigetek közül:

  • Fuerteventura - FUE
  • Lanzarote - ACE
  • Tenerife - TFS

Legolcsóbban Lanzarote-ra vanank repülőjegyek. Itt már 20 ezer forint alatt megfordulhatunk! Persze ezek az árak csak tavaszra vonatkoznak. A főidény még sokkal drágább. Összehasonlításképp írom, hogy nyárra jelenleg 100 ezer forintért vehetjük meg azt, amit most 20 ezerért. Tavaszra viszont 4 időpontban is meg tudunk fordulni 20-30 ezer forintból.

Ha inkább Fuerteventura-ra mennénk, akkor 43-45 ezer  forint alatt nem ússzuk meg semmiképp a retúr repülőjegyet, viszont ebbe az árba már májusi utazás is belefér.

A legnépszerűbb szigetre, Tenerifére csak egy last minute út ára van 50 ezer forint alatt, minden más időpont nagyon drága. Azért ideteszem az 5 legolcsóbb lehetőséget.

Várhatóan később még lesznek olcsóbb lehetőségek is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsofapadosrepjegyek.blog.hu/api/trackback/id/tr8812284545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása