Olcsó fapados repjegyek

Olcsó fapados repjegyek

Repüljünk 3000 Ft-ért!

2017. február 07. - Zest

Ha valaki olcsón szeretne repülni a WizzAir-rel, akkor mindenképp érdemes a WIZZ Discount Club-ba belépni. Ez ugyanis 30 euróba kerül egy évre, cserébe minden repjegy 10 euróval olcsóbb neked és egy útitársadnak. Tehát, ha semmi másra nem használod, csak egyszer veszel 2 db oda-vissza repjegyet, már akkor megéri megvenni.

Vagy érdemes egy WizzAir hitelkártyát kiváltani az Erste Banknál, amihez ingyesen klubtagság jár. (Igaz van havi 200 Ft zárlati díj + a kártya éves díja. Cserébe pontokat gyűjthetünk, amit repjegyre költhetünk.)

Ezeket azért szerettem volna már az elején leszögezni, mert a fenti okokból kifolyólag a blogban minden repjegy ára úgy lesz megadva, hogy feltételezi a WIZZ Discount Club meglétét.

Na, de jöjjenek az árak!!!

Hova vehetünk repülőjegyet 3000 forintért?

Bologna, Kolozsvár, Brüsszel Charleroi, Eindhoven, Göteborg Landvetter, Hannover, Frankfurt Hahn, Malmö, Milánó – Malpensa, Stockholm Skavsta, Bukarest Otopeni, Pristina, Szarajevó, Szkopje, Szófia, Podgorica és Varsó Chopin.

Szép lista!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsofapadosrepjegyek.blog.hu/api/trackback/id/tr7212235450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása