Olcsó fapados repjegyek

Olcsó fapados repjegyek

Repülőjegyek oda-vissza 6 ezer forint alatt!

2017. február 22. - Zest

Jelenleg a lehető legolcsóbb repülőjegy Budapestről a WizzAir-nél 2990 forintba kerül. Ennyiért utazhatunk, ha csak  egy kis kézipoggyászt viszünk magunkkal és ha van Wizz Discount Club tagságink. De hiába találunk egy olcsó repjegyet, ha visszafelé már csak drágán van jegy. Ezért most csak olyan repülőjegyeket kerestem, ahova mindkét irányba van 2990 Ft-ért repülőjegy.

Vagyis a retúr repülőjegy kijön kevesebb, mint 6 darab ezresből!

Hova lehet így eljutni? Kolozsvár (CLJ), Göteborg (GOT), Bukarest (OTP), Malmö (MMX), Stockholm (NYO), Szófia (SOF), Skopje (SKP), Varsó (WAW).

Ha még egy 200-ast hozzáteszünk, akkor 6.200 Ft alatt meg tudunk fordulni a fentieken kívül még pár helyen: Brüsszel (CRL), Milánó (MXP), Szarajevó (SJJ), Pristina (PRN).

Nézzük a lehetőségeket!

 

Kell ennél több? Foglalásra fel! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsofapadosrepjegyek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512283359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása