Olcsó fapados repjegyek

Olcsó fapados repjegyek

Elindult az Olcsó fapados repjegyek blog a blog.hu-n!

2017. február 07. - Zest

 

A blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy segítsen mindenki számára megtalálni az igazán olcsó fapados repülőjegyeket... nem könnyű feladat. Ugyanis rengeteg fapados repülőjegy található az interneten. Ezek közül rengeteg nagyon olcsó van, viszont valahogy ezeket sosem könnyű megtalálni.

Csak Budapestről, csak a WizzAir jelenleg 60 különböző, európai városba repül oda-vissza. Ez 120 útvonal. Fél évre előre tekintve ez több, mint 15.000 járat. És ez több, mint 15.000 féle repülőjegy árat jelent.

Az árazást már számítógépek végzik, automatikusan. Napon belül is többször változnak az árak. Fel és le is. Nincs ember, aki tudja, hogy mikor, hova, mennyiért érdemes utazni.

Ezen a helyzeten próbálok meg ebben a blogban majd folyamatosan segíteni. Igyekszem kiszemezgetni a legjobb ajánlatokat és itt közzétenni. Remélem sokak örömére.

Üdvözlet mindenkinek!

Zest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsofapadosrepjegyek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212235388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása